Bilreparationer i Skänninge

Hej på er!

Solen skiner i Skänninge och jag har sån himla tur att jag har en kompis som är expert på bilreparationer! Eller expert kanske är att ta i, men jämfört med vad jag själv kan så är han det. Jag har en bil som krånglar lite från och till, men så länge det är mindre saker så vill jag helst ha kvar den. Varje gång min bil börjar låta konstigt eller har någon lampa som lyser så ringer jag till min kompis. Han jobbar inte ens med bilreparationer men han har alltid haft ett stort intresse så all sin lediga tid spenderar han ju i sitt garage. Inte riktigt som mig. Det är bara någon enstaka gång som han inte kunnat lösa det själv utan då har jag behövt ta hjälp av en bilmekaniker på en verkstad.

Jag frågar aldrig vad det är för fel för jag förstår inte ändå, jag bara frågar vad han vill ha betalt. Jag är noga med att han alltid ska ha någonting för jag vill inte att han ska känna att jag utnyttjar honom bara för att han nu råkar kunna en massa om bilar. Tjänster och gentjänster absolut, men med tanke på att jag kommer minst ett par gånger om året med min skruttbil så känns det inte tillräckligt att baka eller bjuda på pizza.

I fredags lämnade jag bilen hos honom och idag efter jobbet kunde jag komma och hämta den igen. Även denna gången hade han möjlighet att lösa vad det nu var som var fel, alltså det är ju verkligen lyxigt. Ibland har jag undrat varför han inte jobbar med bilreparationer på heltid men han har sagt att han inte vill göra det med rik för att förlora det verkliga intresset för det för då gör han ju det inte längre bara för att han tycker det är roligt. Det kan jag faktiskt förstå. Nu önskar jag dig en fin eftermiddag!