Lackskydd i Kungälv

Hej på er!

I helgen hämtade vi vår nya bil i Kungälv och det är till och med att jag som inte vanligtvis är särskilt intresserad av bilar tycker detta är roligt och spännande. Vi beslutade oss för att direkt lämna in den på en firma som ordnar med foliering och lackskydd. Det är något som gör att man kan bibehålla mer av bilens värde. Foliering eller lackskydd är nämligen en slags film man draperar på delar eller hela bilen och som skyddar lacken mot stenskott och en sådan sak gör ju att bilen och lacken håller sig fin, vilket helt enkelt för att mer av värdet på bilen finns kvar.

Stenskott eller små repor på en helt ny bil är ju väldigt tråkigt att få och bara så små saker gör att bilen säljs för mycket mindre den dagen man vill sälja den. Nu har vi ju precis köpt den så vi kommer ju förhoppningsvis inte vilja sälja den i första taget, men vi försöker också tänka långsiktigt och att det är en försäkring. När jag var yngre så hade jag en liten skruttbil som kunde stanna lite när som helst, tillslut fick jag nog och gjorde mig av med den. I flera år har jag klarat mig bra utan bil och sedan hade min pojkvän bil.

Efter ett tag blev vi sambo och nu när jag både har bättre ekonomi och vi planerar att flytta till hus inom en snar framtid så vill vi också ha en bra bil. Därför valde vi att investera i en ny bil och det känns faktiskt väldigt roligt. Det är kanske lite ytligt, men när man har haft en skruttbil och kämpat med ekonomin tidigare så är det både roligt och man är väldigt tacksam när man en dag faktiskt kan investera i något nytt och fint. Så om du har en bil du vill ta väl hand om så kan jag rekommendera lackskydd eller foliering. Må så gott så hörs vi snart igen!